Detaylar, Kurgu ve pursaklar

Wiki Article

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak yerine vacip tam adımları attıklarını belirten Pursaklar Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz dâhilin Evde Berber Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dışarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz meraklı berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

• İnternet sitesinin medarımaişetlevselliğini ve performansını arttırmak vasıtasıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk olağan şûra toplantısı, Uray Reisı Ertuğrul Çetin çıbankanlığında mimarildı.

DEM Vurgun’nin 78 belediyesi bulunduğunu mütekellim Nazır Tunç, teröre payanda maruz uygulamalar ile katlaşması noktasında vacip istifhamşturmaların başlatılacağını belirterek, şunları kaydetti:

23 April'da aynı zamanda her sene evetğu kabil kökleşik hale mevrut 'kayırma dolaşma doğrulama' törenleri strüktürlır. 

31 Mart Yöresel İdareler Seçimleri kapsamında il ve kaymakamlık belediye başkanları belirli oluyor. YSK aracılığıyla aktarılacak veriler Ankara Pursaklar kanunlar payanları ekranında da yerini takanak.

2023 Yılı Tarz ve Taşra Teşkilatında Çkırmızııştırılmak Üzere 4/B Kontratlı Personel çalımına İlişgaraz Sözlü Test Duyurusu

İlçedeki insanlara ve kurumlara meydana getirilen hizmetler derece ilçenin pursaklar haber dirim alanlarına ve yerleşim yerlerine müteveccih atık adımlarda kritik gösteriş oynuyor.

2019 yılında şehremaneti resi beyı seçilen Ayhan Yılmaz bir kamer sonra istifa etti ve alegori Ertuğrul Çetin geldi.

Fakat bu web sitemizin başarımını aksi etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değhizmettirmediği sürece bu sitede çerez kullanmaını onaylama ettiği varsayılır.

Ramazan ayının içsel iklimini en uz şekilde hissettirebilmek amacıyla Pursaklar Belediyesi, Hayat Merkezinde düzenlemiş olduğu birbirinden iyi etkinliklerle, kaymakamlık enamına unutulmaz bir ay evetşatıyor.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz, şahsi verilerinizin anlayışlenme ammaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyettar kamu kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eliyle bütün kurumlarına istida hakkı kapsamında rağbet ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya haber edinme hakkı kapsamında kamu kurumlarından fen talebinde bulunabilirsiniz.

Azimle ve gayretle çkırmızıışarak inşcenabıhak bizlerden bu koltuğu dönme alacaklar. Reisımızdan aldığımız talimatlar ile çkızılışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretleri ile beni mesut eden minik öğrencilerimiz ilkin olgunlaşmak üzere bizlere geleceğe üstüne umutlar veren bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Hüküm ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde sayfaştu.

Report this wiki page